Despre noi

Compania noastră oferă servicii complete de transport internațional de persoane și colete prin linii regulate.

Operăm curse în 12 țări europene, de la adresa la adresă: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Olanda, Suedia, Germania, Italia, Luxemburg, Cehia, Norvegia si Slovacia prin intermediul traseelor de bază și a ramificațiilor aferente, acestea cuprinzând o mare parte din destinațiile și localitățile cele mai importante.

Suntem receptivi la cerințele pieței și oferim întotdeuna soluții la un preț avantajos.

Deși managementul firmei este asigurat de o echipă dinamică, cu experiență în domeniul transportului internațional, principalul indicator rămâne găsirea celor mai bune soluții pentru a răspunde prompt și clar nevoilor clienților noștri.

Acceptarea ofertei noastre înseamnă totodată și acceptarea condițiilor de transport prevăzute în pagina Termeni și condiții.

Go Vip înseamnă transport sigur, rapid, comod și ieftin!

Combinaţia dintre calitatea înaltă a serviciilor oferite şi modalitățile eficiente de comunicare cu clienții noștri ne-au permis să le câştigăm încrederea. Printre clienții fideli sunt atât persoane fizice, cât și agenți economici care apelează la noi în mod regulat.

Pentru o comunicare promptă și eficientă, vă rugăm să ne contactați la telefon 04 0766 441511 sau 00 44 7459 283178, pe mesagerie facebook, pe email sau prin formularul din pagina Contact.

TRANSPORT PERSOANE

vezi detalii

View more

TRANSPORT COLETE

vezi detalii

View more

TRANSPORT MASINI PLATFORMA

vezi detalii

View more

INCHIRIERI MASINI

vezi detalii

View more
go vip
sigur
go vip
rapid
go vip
comod
go vip
ieftin
Întrebări frecvente
Află cum poți să ambalezi corect un colet, cum să pregătești un autoturism pentru transport sau cum să faci o rezervare pentru transport persoane.
× Cu ce te pot ajuta?